Turkiet-Tjeckien

Oj herrejävlar vilken match! Turkiet-Tjeckien. Först och främst gjorde turkarna en jättevändning från 0-2, och matchen slutade tillsist 3-2 till Turkiet - efter oerhört många om och men! När turkarna speedar upp tempot får vi se en jäkla massa frisparkar och den svenske domarn får vifta med det gula kortet en hel del. När sedan den turkiska målvakten får ett agressionsanfall i typ 92:andra minuten och knuffar till Koller får svensken också vinka rött! Det roliga är att turkarna redan gjort sina tre byten och en utespelare får vackert ställa sig i målet. Tjeckerna börjar naturligtvis skjuta bollar som galna mot mål, men tyvärr, blåser domarn av redan i typ 95:e minuten, trots att det nog skulle ha varit ännu lite mer övertid.

Trist att inte tjeckerna fick in ett kvitteringsmål. Nog hade det varit underhållning att få se en straffläggning när Turkiet hade en utespelare i mål, alltid!

Synd ändå, höll på tjeckerna. Och det var så hemskt synd om Cech.. Men en förjäkla bra match.