Nej

Jahapp. Igår skulle jag låna om några böcker på biblioteket. Fast jag var förstås tvungen att betala den där skulden på 200 kr först, ja den där skulden som det inte stod någonting i kravbrevet om överhuvudtaget.. Det är väl förvisso fullt möjligt att det faktiskt står i lånereglerna vad det kostar per vecka för försenad bok, men beklagligtvis kommer jag inte ens ihåg att jag skrev på några låneregler, och kan man verkligen begära att dagens ungdomar ska komma ihåg saker och ting!? Jag menar, så stressigt som samhället är idag, så lider var och varannan 17-åring av ungdomsdemens.

Men jag är inte alls bitter.

MORR


Och varför börjar man egentligen alltid skratta varje gång man helst av allt vill vara allvarlig? Vad är det för jävla reaktion?


Shaun das Shauf

Ett litet Fåret Shaun-maraton såhär på eftermiddagskvisten :)


Den huvudlösa tjädern

Feel like I'm digging a hole, going down even deeper / The Eyes, Dio


Jag tog mig en löptur i morse, och hade inte hunnit långt förrän jag var tungen att vända och springa tillbaka en bit, bara för att dubbelkolla att det verkligen var en huvudlös tjäder jag sett stå vid vägkanten. Och mycket riktigt, där stod den: upprätt och stadigt, med ben, vingar och hals.. Men ja, där huvudet skulle ha suttit var det tomt, helt enkelt. Gudarna vet hur den hamnade där, för vilket djur skulle ha lämnat allt utom huvudet (och dessutom gjort sig besväret att lämna fågeln stående).

Nu i efterhand börjar jag tro att någon helt enkelt slitit huvudet av en uppstoppad tjäder och sedan ställt den där vid vägkanten.

Kanske är huvudlösa tjädrar dåliga omen, för det blev en jäklig löprunda..

Jag och mina ryska regeringschefer

Igår när jag kom hem låg det ett paket på mitt skrivbord. Det visade sig innehålla fem små ryska regeringschefer :)


Boris Jeltsin


... och Michail Gorbatjov


... fick sällskap av Nikita Chrustjov


... av Josef Stalin


... och till sist av en liten Lenin
:)Sökes

Rödhårig 17-åring söker man av medellängd, med långt hår och med oändliga kunskaper om den italienska fascismen. Strandpromenader undanbedes.

Inlåst

Nu bär det snart av till Stockholm. Animationsfestival och sen praktik hos en animatör som producerar film! Ska bli järnkul! :) (Visste ni förresten att 16 miljoner män spridda över hela Asien är släkt med Djingis Khan? Apropå järn, menar jag.)

Försöker skriva en notis till tidningen på fredag också, men någon har visst låst in min fantasi :/

Let it be magical


Det underbara berget

När man har för mycket att göra glömmer man alldeles bort hur fantastiskt det är att springa under stjärnorna och andas in den kalla höstluften. Man måste älska höstluft.

 


 

Jag och Sigge tvångslärde oss en massa flaggor häromdagen. Panama, Arabemiraten och Jordanien för att nämna några. Det var efter en omgång Krig*, det kändes på sin plats att bättra på flaggkunskaperna, helt enkelt. Och vad hittar vi inte i (på?) Tuvalu, om inte ett fantastiskt berg?Jag menar se bara! För att citera Sigge:
"Vi ska bestiga det underbara berget"


Die Einsamkeit der Walross

Min Anders är i Tyskland och min katt är fascist. Hur ska det gå?
Anders?