Nästa station döden

Var på bokmässan i Göteborg i helgen. Träffade Björn Hellberg en stund, konstaterade att han satt där och såg extremt sympatisk ut, köpte några böcker av Paulo Coelho, samt gjorde mitt bästa för att undvika Agneta Sjödin (då en tant om och om igen kom fram till oss babblandes: kom och se på Agneta Sjödin! Agneta Sjödin sitter där borta! Gå och lyssna på Agneta Sjödin! Missa inte Agneta Sjödin! Typ dö, Agneta Sjödin, dö.)

På tåget hem ropade en röst plötsligt ur högtalarna:

Nästa station döden.  Döden nästa.

Som tur var hörde jag visst fel.Hemma hos Elsa.


ja

Vet ni vad?


Algerna var precis så tråkiga jag befarat.

nu, alger

Välkomna till nuet, kära vänner!

I det närmaste nuet, även känt som framtiden, ska jag koka choklad och bygga lite mackor, packa ner detta i min lillebrors skolryggsäck och ta med mig den ut till Skeppshamn (världsmetropol) och, hör och häpna, undersöka Östersjön. Ja, jag ska tillsammans med mina kära naturvänner se om vattnet innehåller mycket pansarflagellater, eller om det kanhända är rikligare på blåalger.

Har jag förresten nämnt att alger är det absolut tråkigaste man kan syssla med? - Hej jag är en halv cell och jag är viktig för havets ekosystem. Dö alger, dö.

Vi ses vid Östersjöns blåglittrande och böljande vågor,

So long


scheeeshee

She sells sea shells on the sea shore and the shells that she sells are sea shells I'm sure


den lömska katten

Igår natt vaknade jag plötsligt av skrapande ljud och strax därefter en ljudlig duns utanför fönstret. Jag for upp ur sängen som ett skott och sprang nerför trapporna och fram till ytterdörren och öppnade den. In kom en svårt haltande (dock spinnande), röd kattstackare. Just som jag misstänkt var det Bosse som i sina försök att ta sig in genom mitt stängda fönster, misslyckats och ramlat ner från verandataket. Jag tyckte så synd om honom där han linkade runt och såg ömklig ut, så jag tog fram lite rostbiff ur kylen och gav honom. Nu var det bara så att när han slukat varenda liten bit av den där rostbiffen, strök han sig några gånger mot mina ben i hopp om att få mer. När han insåg att det inte skulle ske, vässade han klorna lite på mattan och sprang sedan iväg och uppför trappan. Glatt spinnande och utan att halta ett enda dugg!

Satans lurifax!

tidningar och citat

Hej, jag heter Inga och jag har inte fjorton tandrader men blott tre tänder, även om det kan se ut så i dagbladet idag. Dubbeltryck, liksom.


"And when we do it we basta"

- P.A. Det är inte alltid lätt att förklara för schweiziska utbytesstudenter vad skillnaden mellan 'bastu' och 'basta'.

"Men ser du inte!? Det är ju ett kort tåg!"

När vi väntade in det försenade tåget i Långsele slet Matilda sitt hår över att jag inte fattade att tåget som körde förbi inte var vårat tåg (kanske för att det bestod av en enda gul vagn med ett kök i, kanske inte).

senaste från msnMin bror skriker åt mig på msn. Vet han inte att man ska visa respekt för de äldre kanske? Hmpf!

Hey

Litterär gestaltning verkar ju vara den roligaste kursen på norra halvklotet. Tummen upp för det :)

Idag frågade jag min katt varför hon låg på golvet. Det var då jag insåg att hon alltid är på golvet. Jag menar, hon är ju knappt högre än golvet självt. I samma veva insåg jag också att alla är på golvet. När de står på golvet, alltså. Typ.


"Uppriktighet är inte att säga vad man tycker, utan att mena det man säger."

Kebnekaise 2008

NV2 har återvänt hem:

Bergfan är ganska snygga


Här ser ni oss in action


Packa om, packa om, packa packa om


Lite moln och regn hindrar inte ossJag, Patrik och Carro såg ett vattenfall...


... och sedan såg vi de andra. Det var då vi upptäckte att vi inte riktigt tagit samma väg..


Sedan fikade vi. Vilket kan vara det bästa som finns.


Henrik dödade mossa :(
Henrik Mossmördaren


En obligatorisk skobild


Jag glömde mössan. Men lite finurlighet förvandlade mig snabbt till Marahadjan av Kebnekaise


Och denna undersköna bild får avsluta det hela