Heroes

Jag kan bara spela Heroes när jag är inloggad på skolans system. Fråga mig inte varför men visst är det ironiskt? När jag är i skolan borde jag hänga med på lektioner och när jag är hemma borde jag spela Heroes. Inte tvärtom.


Chatta med Darin idag!


KOLLA IN!!! CHATTA MED DARIN IDAG!!!! ÄNTLIGEN!!
Det är en dröm som går i uppfyllelse, det är sant! Åh, äntligen.


Nu är jag återigen medveten om att jag faktiskt fortfarande är medlem på lunarstorm.

En eftermiddag

Livet är en dans, pengar är musik som man måste dansa till om man vill bli rik!


Här sitter man i sitt tomma och tysta kök. Och vad gör man? Förundras över att älgaspelet snurrar trots att ljuset inte är tänt.. Förbannar i sitt stille sinne den som inte ställt in mjölken.. Lyssnar till diskmaskinens surrande ljud ackompanjerat av torkskåpets vibrerande toner. Låter blicken följa de dalande snöflingorna utanför fönstret och knappar förstrött på miniräknaren, som faktiskt är en kortform för minimal räknemaskin. Undrar var katterna håller hus och ler svagt. Sen reser man sig och lämnar mjölken kvar på bordet.Top ski

Har jag någonsin talat om att min kärlek för norska sprintlandslaget inte vet några gränser?

http://www.sprintgutta.no/

Ung teaterfestival nr 3

Premiär ikväll. Idag, snarare. 16.30 Konsertteatern. Sundsvall. När dagen gryr.

Jag, Åsa, Stockholm och Petra Majdic

"Du, var inte det där världens snyggaste man, som gick förbi?"
"Öh jo, jag tror det."
(Vincent Vittoz)


Som de trogna skidåkarfans vi är, åkte Anders och Jörgen ner till den kungliga huvudstaden för att följa Royal Palace Sprint. Vi har bland annat fått syn på en och annan idol och insett storheten med bakad potatis.Trogna, på gränsen till fanatiska, skidåkarfans


...där norrmännen som bekant dominerade på herrsidan


...med Dahl, Kjölstad och Rönning på pallen


På damsidan vann slovenskan Petra Majdic som så många gånger förut i år. Vill även påpeka att när jag och syster just kom ut från ett café (ett gaycafé faktiskt) där vi köpt varm choklad, så vem kommer löpandes, om inte Majdic själv! En hjälte, en idol! Kunde inte annat än stirra och le dumt. Hon skrattade. Det var stort :')
Sen hade vi ju Anna Olsson på pallen också.


KOLLA DET ÄR TEICHMANN! :):):)


Såg också Yvette men lyckades låta bli att döda henne.


Stort hår och Stockholm

"Du är ju störd. Och har så stort hår!"

Ja, tänk vilken ansedd kvinna jag hade varit på 1300-talets Island. I islänningasagan Njals saga (för övrigt en helt fantastisk bok som alla borde läsa) är det viktigaste hos kvinnorna att de har stort hår :)

Men nu far Ingon Storlock och hennes syster till Stockholm och Royal Palace Sprint och Dramaten och allt vad det är!


(För övrigt ser det ut som att Hjelmeset försöker ät upp Svartedals stav. Mycket fint.)


So long

Benedictus kan bättre!

Rabbin är titeln på en judisk förkunnare och rättslärd. Ordet betyder mästare på hebreiska och "rabbi" min mästare, och var ursprungligen en hederstitel på ens överordnade eller lärare. - Bara så att ni vet, alltså.Idag har jag förutom att kalla folk för hjärndöda* till höger och vänster myntat ett nytt uttryck. Jag kallar det "Benedictus", för det går nämligen ut på att Benedictus gör allting så mycket bättre än du.

Exempel:
Torsten kommer in i köket och ber mig få hjälp med ett tal.
"Klarade du inte det här? Benedictus skulle ha gjort bättre."


Eller:
Harald försökte skalla Torsten som bara flinade.
"Harald, du suger, Benedictus kan bättre."

Ja, i sanning ett mycket användbart uttryck!

För övrigt visade vi tre mellersta prov på magnifik syskongemenskp genom att köra styrke tidigare i kväll. Jättedampiga Anders-övningar som det ökända passet kallas. Och eftersom jag skötte klockan var jag tvungen att skrika OST! var trettionde sekund :)

Det var allt jag ville säga.

*Jag har ordet på hjärnan, kan man säga.

Som Homer Simpson

Som så många gånger förr sitter familjen Kempe och äter. Plötsligt säger min lillebror helt sonika:

- Jag skulle vilja bli full. Fatta vad roligt! Vi andra höjer på ögonbrynen men bryr oss inte nämnvärt.
- Eller nej, förresten, säger han sen, jag skulle hellre vilja bli hög! Som Homer i Simpsons när allt bara flyter runt och blir rosa. Fatta vad kul!

Det var då jag blev orolig på riktigt.


Kamera


Bosse har fallit offer för min nya
-kamera


är han inte stilig?

och samma hårfärg har vi också :)Springa springa springa

Ikväll var jag ute och löpte. Det gick inge vidare, men jag sprang i alla fall om en häst*
*För er som inte vet vad en häst är så är det ett domesticerat fyrfota riddjur inom famlijen hästdjur, som har nyttjas av människan i ca 10 000 år.

Hur man utrotar sengångare

NV2 pratade om djungelboken. Som blev Bagera. Som blev pantrar. Som blev pumor. Och eftersom Sebastian trodde att pumor i själva verket var pandor och bodde i träd, så blev pumorna pandor. Som blev sengångare.

Och sen kom vi på den mest briljanta planen för att utrota sengångarna från jordytan.

- Sengångare kan väl inte äta mycket.
- Näe, typ två blad om dagen.
- Jag vet! Vi ställer ut en massa skålar med dressing i skogen, då kommer de att doppa bladen i dressingen!
- Ja! Och då kommer de att bli jättetjocka och inte orka röra sig!
- Precis! Och då kommer de att dö allihop! Haha!
- Men vänta lite, jag fattar inte. Varför skulle de äta bladen med dressing?
- Men suck! De kommer att tänka såhär: Här har jag två blad. Och här har jag två blad med dressing. Fattar du?
Tystnad.
- Åh. Det är ju... genialt.


Och hur ser de ut egentligen!?

Upprättelse

Jag måste bara få förklara mig!

Det var såhär: Vi satt på bussen och var lite allmänt flummiga. Jag får se en person som går lite underligt och typ hoppar fram. Det såg ut ungefär som att han hade ont i foten, och plötsligt far det bara ur mig: "Här går det fort!" I samma sekund som jag drar detta dåliga skämt inser jag att personen i fråga är utvecklingsstörd. Då blir det fel. Det blir det jättefel. Alldeles vansinnigt fel, faktiskt. Alla vet att man inte får driva med utvecklingsstörda. Det är fel. Det är hemskt. Att driva med folk som har stukat foten, är en annan sak. Hursomhelst har jag naturligtvis dragit detta ofrivilligt mycket osmakliga skämt alldeles för högt, och naturligtvis passerar personen precis utanför bussen så att ingen kan undgå att se honom lika lite som de kunnat undgå att höra vad jag sa. Härpå får jag ett vansinnigt skrattanfall, vilket ofta blir reaktionen när man absolut inte vet vad man ska ta sig till. Hurra, nu tror de inte bara att jag hånar utvecklingsstörda utan att jag dessutom skrattar mig fördärvad åt mina egna osmakliga skämt. Bra. Kanon.

Det var bara det jag ville säga. Det blev fel. Döm mig inte.

Hej, jag heter Claes och jag är affärsman

Nu är familjen Kempe åter i hemvist.


Det jag kan berätta är att SkoterAnders hars tagit över Skärsjövålens fjällanläggning, vilket betyder okörda skidspår, lobotomerade trubadurer och dåligt väder. Men tack och lov för Heroes Might and Magic och dess multiplayerläge. Det kan sysselsätta fyra syskon i veckor och dessutom förvandla dem till dödsfiender. Hade jag bara haft den där magieliminerande artifacten hade Torsten varit lika rökt som en, jag vad vet jag, som en rökt lax kanske. Som dessutom varit kokad innan.

Men så var inte fallet och jag vill också omnämna att till fjälls fick in käre far en massa häftiga samtal, och det är anledningen till att jag hädanefter alltid presenterar mig som: Hej, jag heter Claes och jag är affärsman. Nästan som i en viskning. Läckert.


Nej här kan man ju inte sitta. Jag avslutar med ett kontverk av min bror som helst inte vill nämnas med namn (Men dö! Jävla idioter, sluta blogga! Cp!), eller var det kanske jag som uppfattade det fel? Nåväl hääär kommer den:


Håll med om att han är en oslipad diamant. Louvren måste dregla.