Myren

När man kommer fram till myren, vad annat kan man göra än buga för världens mäktigaste pöl?

De feta damerna

Eftersom jag inte vill att ni ska få fel uppfattning om mig - ni vet det där om stillebenet* - så har jag nu bestämt mig för att låta några av De feta damerna go online:


Det var mer än två år sedan jag fick idén om att göra en bildserie med feta, dansande, ogenerade, underbara damer. Olyckligtvis har jag inte haft alltför mycket till till övers för dessa skönheter, varför de ännu inte är särskilt många. Men nu ligger framtiden för mina fötter, och jag lovar er, de feta damerna ska bli fler.*Stillebnet? Stillebenen?

 


Äcklet

Sa jag förresten att om jag skulle göra en Sartre och skriva en bok med titeln Äcklet, så vet jag nu vem den ska handla om..

Ett stilleben

Nu när alla betyg är satta och de underbara barnen* har haft sin teaterpremiär, så har jag ett liv igen. (Hej.) Det känns lite ovant, lite tomt och... ja rätt bra, om jag får säga det själv. Och mitt i mitt nyvunna liv så fick jag plötsligt för mig att göra ett stilleben. Och då menar jag en sån där verkligt dödstråkig och ostimulerande blyertsteckning av några frukter i en skål. Ja, ett stilleben, helt enkelt. Mest för att jag ville se om jag kunde, och det gick faktiskt. Men imorrn tror att jag måste ge tomaterna en svans. Känner mig nämligen inte riktigt bekväm med att ha skapat något dödstråkigt och ostimulerande.

Vad tror ni förresten om en bagarutbildning i Göteborg? Vad tror jag förresten om en bagarutbildning i Göteborg? Jag vill ju bli regissör. Inte bagare. Eller?

 

Nå det ena motsäger inte det andra.

*Som visserligen gav mig ett hett efterlängtat Gör ditt eget halsband-set och sen helt sonika tog tillbaka det igen!